Specialister på KRITISK INFRASTRUKTUR I NORDEN

Om oss

ENTREPRENÖRER OCH BOLAGSBYGGARE
NVBS Rail

NVBS grundades 2012 med målet att identifiera utveckla och investera i nordisk infrastruktur. Vi är entreprenörer med ett fullserviceerbjudande inom kritisk infrastruktur, med specialisering mot järnvägsprojekt. Vårt management är erfarna entreprenörer och ledare som är dedikerade och motiverade att långsiktigt utveckla bolagets verksamhet.

  • Projektverksamhet
  • Löpande entreprenader och underhåll

VÅRA TJÄNSTER

SPECIALISTER PÅ KRITISK INFRASTRUKTUR I NORDEN
BEST-arbeten

Vi är specialister på BEST-arbeten och har erfarenhet av att driva såväl- totalentreprenader som utförandeentreprenader inom bana, el signal och tele.

Mark- och anläggningsarbeten

Vi är specialister på mark- och anläggningsarbeten inom kritisk infrastruktur, med specialisering mot järnvägsnära miljöer.

Maskiner

Vi har en maskinpark med specialmaskiner anpassade för arbeten i spårmiljö.

Specialistresurser

Vi har specialistresurser inom mark, bana, el signal och tele och erfaren säkerhetspersonal som kan utföra tekniskt komplicerade järnvägsprojekt i Sverige, men även Norge och Danmark.

Vårt Team

Håkan Nyman
Håkan Nyman
VD NVBS Rail
Håkan är VD för NVBS Rail-gruppen och kommer från en tidigare bakgrund inom ledande positioner inom projektverksamhet relaterad till kritisk infrastruktur.
David Skalin
David Skalin
Grundare, Group
David är entreprenör och medgrundare till NVBS-Gruppen. David är ursprungligen affärsjurist men numera ansvarig på koncernnivå för NVBS-gruppen.
Daniel Skalin
Daniel Skalin
Grundare och Marknadsansvarig
Daniel är marknadsansvarig och medgrundare till NVBS-Gruppen. Daniel är utbildad ekonom och har tidigare jobbat inom bygg- och telekombranschen.
Johnny Berg
Johnny Berg
Arbetschef BEST (tf)
Johnny är ansvarig NVBS Rail-gruppens BEST-del. Johnny har mångårig erfarenhet från att arbeta med järnvägsinfrastrukturprojekt i ledande positioner.
Henrik Westman
Henrik Westman
Arbetschef mark anläggning
Henrik ansvarar för NVBS-gruppens mark- och anläggningsdel. Henrik har mångårig erfarenhet från ledande positioner inom projketverksamhet relaterad till stora mark- och anläggningsprojekt.
Anna Abelt
Anna Abelt
HR-chef NVBS Rail
Anna är ansvarig för NVBS Rail-gruppens HR-del. Anna har mångårig erfarenhet från ledande HR-befattningar i bolag inriktade mot kritisk infrastruktur.
Magnus Ralsberg
Magnus Ralsberg
CFO
Magnus är CFO inom NVBS Rail-gruppen. Magnus har mångårig erfarenhet från att arbeta med finans inom projektverksamhet och har tidigare bland annat arbetat som partner på revisionsbyrå.
Annie Westerholm
Annie Westerholm
Resurschef
Annie ansvarar för NVBS Rail-gruppens resurspool. Annie har mångårig erfarenhet från arbete inom NVBS i flera olika roller.

Kontakta oss

Fyll i uppgifter nedan om du vill kontakta oss