21 oktober, 2021

Tidplanerare

TIDPLANERARE

STOCKHOLMS CENTRALSTATION

Vi söker en tidplanerare till vårt största projekt på Stockholms Central där vi arbetar med stationsförberedande åtgärder inför ombyggnation av stationen. Vi söker dig som med tidigare erfarenhet från tidplanering eller produktionsplanering som vill arbeta i ett stort och komplext projekt med tidplanering.

Drivs du av att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag med stark tillväxt och lönsamhet där du samtidigt får arbeta i ett spännande projekt? Sök tjänsten idag!

ÄR DET DIG VI SÖKER?

Vad kan vi erbjuda dig?

Förutom en familjär arbetsmiljö med högt i tak och korta beslutsvägar, erbjuder vi även ett förmånspaket med tjänstepension, sjukvårdsförsäkring, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och utvecklande karriärmöjligheter.

Här är dina nya utmaningar

Till vårt projekt på Stockholms Centralstation söker vi nu en tidplanerare som ska ansvara för projektets huvudtidplan. I arbetet ingår det att ansvara för framdriften av en huvudtidplan, samordna mellan projektets olika enheter och vara insatt i projektets olika faser. Du kommer delta i interna och externa möten, stämma av projektet, identifiera eventuella risker och förebygga dessa tillsammans med platsledningen. Rollen innebär nära samarbete och kommunikation med bland annat arbetsledare, blockchefer, underleverantörer och sidoentreprenörer.

Om projektet:
Projektet omfattar stationsåtgärder inom järnvägsentreprenad med plattformsarbeten och kraftseparering. Projektet förväntas pågå under en 3 års period men det kan förekomma arbete i andra interna projekt både under och efter avslutat projekt.

Rollen innebär också

Den här rollen innebär heltid med placering ute i projekt där du kommer ingå i en projektgrupp av olika roller. Du rapporterar till Affärsområdeschef.

Vem är du?

Vi söker dig med relevant högskoleexamen eller motsvarande förvärvad kompetens genom arbetslivserfarenhet. Du har minst ett par års erfarenhet från tidplanering eller produktionsplanering inom järnvägs- eller anläggningsbranschen. Du har mycket goda kunskaper i Excel, övriga officepaketet samt i något tidplaneringsverktyg. Det är meriterande med kunskaper i MS Project. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Som person är du strukturerad, analytisk, noggrann och en god problemlösare. Du arbetar förebyggande med att identifiera risker, kommunicerar och samarbetar väl med andra såväl internt som externt. I rollen kommer du samarbeta med kollegor, ha kontakt med beställare, underentreprenörer och övriga aktörer. Det är därför viktigt att du har hög social kompetens och trivs med att samarbeta med andra människor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i våra rekryteringar.

Anställningsförhållanden

Anställningsform: Tillsvidareanställning med initial provanställning på 6 månader.  Start enligt överenskommelse 

Omfattning: Heltid, 40 timmars arbetsvecka 

Placeringsort: Stockholm

Sista ansökningsdag: Löpande

Ansökan

Läs mer på www.nvbs.se  och skicka in din ansökan till rekrytering@nvbs.se snart som möjligt då urval sker löpande. Märk din ansökan med ”Tidplanerare”.

Vid frågor och funderingar, kontakta Izabelle Erixon, HR Generalist på NVBS på izabelle.erixon@nvbs.se eller telefon 070-265 60 48.

Vill du veta mer?

Izabelle Erixon

HR Generalist

+46 (0) 702 65 60 48
izabelle.erixon@nvbs.se