12 april, 2021

Entreprenadingenjör

SEN. ENTREPRENADINGENJÖR
STOCKHOLMS CENTRALSTATION

Vi söker en erfaren, engagerad, senior entreprenadingenjör till vårt största projekt på Stockholms Centralstation. Vi söker dig med tidigare erfarenhet från liknande roller inom entreprenadverksamhet med goda kunskaper inom ekonomi, projektstyrning och entreprenadjuridik.

Drivs du av att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag med stark tillväxt och lönsamhet och korta beslutsvägar? Sök tjänsten idag!

ÄR DET DIG VI SÖKER?

Vad kan vi erbjuda dig?

Förutom en familjär arbetsmiljö med högt i tak och korta beslutsvägar, erbjuder vi även ett förmånspaket med tjänstepension, sjukvårdsförsäkring, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och utvecklande karriärmöjligheter.

Här är dina nya utmaningar

I rollen kommer du att arbeta med ekonomisk uppföljning, rapportering, prognoser samt med att säkerställa administrativa krav med fokus på ekonomi och uppföljning. Den här rollen innebär heltid med placering delvis ute på projektet och på huvudkontoret i Solna. Du kommer ingå i en projektgrupp och arbeta tillsammans mot utsatta mål.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är uppföljning av projekt och underentreprenörer med avseende på tid och ekonomi, säkerställa fakturering mot kund, säkerställa att dagböcker fylls i korrekt, hantera ÄTA och mängdförteckning mot kund samt ha en övergripande koll på tidplanen. Det ingår också att bevaka kontraktshandlingar, medverka vid produktionsplanering, arbeta med projektstyrning och arbeta för en effektiv och lönsam projektverksamhet över lag.

Rollen innebär också

NVBS arbetar på uppdrag av Trafikverket på Stockholms Centralstation med stationsåtgärder i en MBEST entreprenad. Projektet är en utförandeentreprenad och innefattar ombyggnation av plattformar samt kraftseparering.

Slutkund: Trafikverket
Projekttid: våren 2021 – vintern 2023.
Entreprenadform: Utförandeentreprenad

Vem är du?

Vi söker dig med civil- eller högskoleingenjörsexamen med goda kunskaper inom ekonomi, projektstyrning och entreprenadjuridik eller likvärdig kompetens och erfarenhet. Du har tidigare arbetat inom entreprenadverksamhet i likvärdiga roller. Du har mycket god datorvana och kunskaper i Excel, behärskar svenska i tal och skrift samt innehar B-körkort.

Som person agerar du på ett affärsmässigt och förtroendeingivande sätt för att bygga långsiktiga relationer såväl internt som externt. Du är ansvarfull, affärsinriktad och driven med förmåga att kunna prioritera. Du har en känsla för siffror, är strukturerad och noggrann. Du är ansvarstagande och verkställer dina uppgifter resultatinriktat och med ett stort engagemang. Du trivs med att jobba i ett bolag där det händer mycket, har förmågan att hantera parallella arbetsuppgifter, är prestigelös och hugger i där det behövs.

I rollen kommer du att ha kontakt med beställare, underentreprenörer och övriga aktörer. Det är därför viktigt att du har hög social kompetens, god kommunikativ förmåga och är duktig på att samarbeta med andra människor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i våra rekryteringar.

IT- kunskaper inom MAP, Officepaketet, Power Project och MS Project är meriterande.

Anställningsförhållanden

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning initialt.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, 40 timmars arbetsvecka

Placeringsort: Stockholm

Ansökan

Skicka in din ansökan till rekrytering@nvbs.se snart som möjligt då urval sker löpande. Märk din ansökan med ”Senior Entreprenadingenjör”.

Sista ansökningsdag:

Vill du veta mer?

Izabelle Erixon

HR Generalist

+46 (0) 702 65 60 48
izabelle.erixon@nvbs.se