2 juni, 2021

Platschef

PLATSCHEFER

JÄRNVÄG ELLER ANLÄGGNING

Vi söker erfarna och engagerade platschefer till våra projekt runt om i Sverige, både med erfarenhet järnväg eller anläggning. Du kommer ha en nyckelroll i ett av våra entreprenader. Vi söker dig som vill vara med och utveckla nordisk infrastruktur i ett tillväxtföretag med stark lönsamhet.

Drivs du av att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag med stark tillväxt och lönsamhet och korta beslutsvägar? Vill du arbeta med dessa frågor tjänsten idag! 

ÄR DET DIG VI SÖKER?

Vad kan vi erbjuda dig?

Förutom en familjär arbetsmiljö med högt i tak och korta beslutsvägar, erbjuder vi även ett förmånspaket med tjänstepension, sjukvårdsförsäkring, företagshälsovård, friskvårdsbidrag, förmånsbil och utvecklande karriärmöjligheter.

Här är dina nya utmaningar

Som platschef har du en central roll i projekten och är den som leder, planerar samt delegerar det dagliga arbetet. Du ansvarar för projektplanering, ekonomi/budget, kontroll, kvalitetssäkring samt att driva projekten framåt mot utsatta mål.

Arbetsuppgifter som ingår är projektekonomi, kontakt med beställare och underentreprenörer, styrning, ledning, större kontraktsfrågor, kundrelationer, tekniska frågor, arbetsmiljö, kvalité och miljö. Du jobbar tillsammans med en projektgrupp och leder projektens tjänstemän, yrkesarbetare och inhyrd personal.

Rollen innebär också

Den här rollen innebär heltid med placering ute i projekt. Rollen är bred och ger dig möjlighet att arbeta självständigt med eget ansvar.

Du rapporterar till Affärsområdeschef och du arbetar mot NVBS ledord: Säkerhet, kundnöjdhet och lönsamhet.

Vem är du?

r platschef järnväg:
Vi söker dig med mångårig erfarenhet av arbete som platschef inom järnvägsentreprenader med kompetens inom något eller flera av områdena bana, el eller signal.

För platschef anläggning:
Vi söker dig med mångårig erfarenhet av arbete som platschef inom mark- och anläggningsentreprenader med kompetens inom mark/anläggning. Det är meriterande om du har betong och grundläggningskompetens.

För samtliga platschefer:
Du har goda kunskaper inom entreprenadjuridik och i budget-och prognosarbete. Du besitter god vana av projektadministration, behärskar svenska i tal och skrift samt innehar B körkort. Det är meriterande om du har relevant teknisk högskoleutbildning, är utbildad byggarbetsmiljösamordnare (BAS-P och BAS-U) och har erfarenhet av Trafikverket som beställare.

Som person är du trygg i din yrkesroll, lösningsorienterad, affärsinriktad och en van ledare. Du är en lagspelare som drivs av att arbeta tillsammans. I rollen ingår det att du har kontakt med kunder, kollegor, underentreprenörer och övriga aktörer. Det är därför viktigt att du har hög social kompetens och tycker om samarbetet med andra människor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i våra rekryteringar.

Anställningsförhållanden

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning initialt.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, 40 timmars arbetsvecka

Placeringsort: Varierande arbetsort

Ansökan

Skicka in din ansökan till rekrytering@nvbs.se snart som möjligt då urval sker löpande. Märk din ansökan med ”Platschef Järnväg" eller "Platschef Anläggning".

Sista ansökningsdag: Löpande

Vill du veta mer?

Anläggning

Järnväg

Elin Matteoni

Izabelle Erixon

HR

+46 (0) 727 13 75 34
elin.matteoni@nvbs.se

HR

+46 (0) 702 65 60 48
izabelle.erixon@nvbs.se