2 juni, 2021

Platschef

PLATSCHEF JÄRNVÄG

Vi söker en erfaren och engagerad platschef till våra järnvägsprojekt i Region Syd. Du kommer ha en nyckelroll i ett av våra entreprenader. Vi söker dig som vill vara med och utveckla nordisk infrastruktur i ett tillväxtföretag med stark lönsamhet.

Drivs du av att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag med stark tillväxt och lönsamhet och korta beslutsvägar? Vill du arbeta med dessa frågor tjänsten idag! 

ÄR DET DIG VI SÖKER?

Vad kan vi erbjuda dig?

Förutom en familjär arbetsmiljö med högt i tak och korta beslutsvägar, erbjuder vi även ett förmånspaket med tjänstepension, sjukvårdsförsäkring, företagshälsovård, friskvårdsbidrag, förmånsbil och utvecklande karriärmöjligheter.

Här är dina nya utmaningar

Som platschef har du en central roll i projekten och är den som leder, planerar samt delegerar det dagliga arbetet. Du ansvarar för projektplanering, ekonomi/budget, kontroll, kvalitetssäkring samt att driva projekten framåt mot utsatta mål.

Arbetsuppgifter som ingår är projektekonomi, kontakt med beställare och underentreprenörer, styrning, ledning, större kontraktsfrågor, kundrelationer, tekniska frågor, arbetsmiljö, kvalité och miljö. Du jobbar tillsammans med en projektgrupp och leder projektens tjänstemän, yrkesarbetare och inhyrd personal.

Rollen innebär också

Den här rollen innebär heltid med placering ute i projekt. Rollen är bred och ger dig möjlighet att arbeta självständigt med eget ansvar. Du rapporterar till Affärsområdeschef och du arbetar mot NVBS ledord: Säkerhet, kundnöjdhet och lönsamhet.

Vem är du?

Vi söker dig med mångårig erfarenhet av arbete som platschef eller liknande roll inom järnvägsentreprenader. Vi söker dig med erfarenhet av en eller flera teknikområden; bana, kontaktledning eller signal.

Du har goda kunskaper inom entreprenadjuridik och i budget-och prognosarbete. Du besitter god vana av att arbeta med kontraktshandlingar, projektadministration, tidplanering, behärskar svenska i tal och skrift samt innehar B körkort. Det är meriterande om du har relevant teknisk högskoleutbildning, är utbildad byggarbetsmiljösamordnare (BAS-P och BAS-U) och har erfarenhet av Trafikverket som beställare. Det är också meriterande om du har erfarenhet från MS Project

Som person är du trygg i din yrkesroll, lösningsorienterad, affärsinriktad och en van ledare. Du är en lagspelare som drivs av att arbeta tillsammans. I rollen ingår det att du har kontakt med kunder, kollegor, underentreprenörer och övriga aktörer. Det är därför viktigt att du har hög social kompetens och tycker om samarbetet med andra människor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i våra rekryteringar.

Anställningsförhållanden

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning initialt.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, 40 timmars arbetsvecka

Placeringsort: Varierande arbetsort

Ansökan

Skicka in din ansökan till rekrytering@nvbs.se snart som möjligt då urval sker löpande. Märk din ansökan med ”Platschef Järnväg".

Sista ansökningsdag: Löpande

Vill du veta mer?

Izabelle Erixon

HR

+46 (0) 702 65 60 48
izabelle.erixon@nvbs.se