18 augusti, 2022

Platschef Anläggning

PLATSCHEF ANLÄGGNING

Vi söker en driven och erfaren platschef till våra anläggningsprojekt i Region Stockholm Mälardalen. Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av arbetet som platschef, van att leda personal och med kompetens inom mark, betong och grundläggning och som delar NVBS intresse för att utveckla nordisk infrastruktur och vill göra det i spännande projekt.

Drivs du av att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag med stark tillväxt och lönsamhet och korta beslutsvägar? Sök tjänsten redan idag!

ÄR DET DIG VI SÖKER?

Vad kan vi erbjuda dig?

Förutom en familjär arbetsmiljö med högt i tak och korta beslutsvägar, erbjuder vi även ett förmånspaket med tjänstepension, sjukvårdsförsäkring, företagshälsovård, friskvårdsbidrag, förmånsbil och utvecklande karriärsmöjligheter.

Här är dina nya utmaningar

Som platschef inom affärsområdet Anläggning kommer du att ha en central roll och vara den som leder, planerar samt delegerar det dagliga arbetet. Du arbetar tillsammans med en projektgrupp mot utsatta mål och ansvarar för projektets genomförande från kontrakt till överlämnande. Du ansvarar även för projektplanering, ekonomi/budget, kontroll och kvalitetssäkring.

Arbetsuppgifter som ingår i rollen är projektekonomi, kontakt med beställare och underentreprenörer, styrning, ledning, större kontraktsfrågor, kundrelationer, tekniska frågor, arbetsmiljö, kvalité och miljö. Du leder arbetet för projektets tjänstemän, yrkesarbetare och inhyrd personal.

Rollen innebär också

Den här rollen innebär heltid med placering ute i projekt. Rollen är bred och ger dig möjlighet att arbeta självständigt med eget ansvar. Du rapporterar till Affärsområdeschef och du arbetar mot NVBS ledord: Säkerhet, kundnöjdhet och lönsamhet.

Vem är du?

Vi söker dig med mångårig erfarenhet av att arbeta som platschef eller liknande roll inom mark- och anläggningsentreprenader samt har kompetens inom mark, betong och grundläggning. Du har arbetat med budget- och prognosarbete och har kunskap inom entreprenadsjuridik. Du har god vana av projektadministration och kundkontakt, behärskar svenska i tal och skrift samt innehar B körkort. Det är meriterande om du har relevant teknisk högskoleutbildning, är utbildad byggarbetsmiljösamordnare BAS-P och BAS-U och har tidigare erfarenhet av Trafikverket som beställare.

Som person är du trygg i din yrkesroll, lösningsorienterad, affärsinriktad och en van ledare. Du är en lagspelare som drivs av att arbeta tillsammans. Planer verkställer du med engagemang och beslutsamhet samt uppnår resultat av högsta kvalité. Inom arbetet krävs det att du har kontakt med kunder, kollegor, underentreprenörer och övriga aktörer. Det är därför viktigt att du har hög social kompetens och tycker om samarbetet med andra människor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i våra rekryteringar.

Anställningsförhållanden

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning initialt.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, 40 timmars arbetsvecka

Placeringsort: Stockholm

Ansökan

Skicka in din ansökan till rekrytering@nvbs.se så snart som möjligt då urval sker löpande. Märk din ansökan med ”Platschef Anläggning”.

Sista ansökningsdag: Löpande