20 februari, 2021

Mättekniker

MÄTTEKNIKER

NVBS växer och söker drivna kollegor till vår mätorganisation SMTG. Vi har specialistresurser med kompetens att bedriva mätprojekt i olika sorters projekt, både för stora företag och till privatpersoner.

Vi söker nu dig med tidigare erfarenhet inom mätteknik, som vill ingå i en större mätorganisation och arbeta både i interna och externa projekt.

Vi söker dig med god planeringsförmåga, noggrannhet och som alltid ger sina kunder den bästa servicen. Du skall drivas av att arbeta i en snabbväxande koncern med stark tillväxt och lönsamhet, korta beslutsvägar och i spännande infrastrukturprojekt.

Sök tjänsten idag!

ÄR DET DIG VI SÖKER?

Vad kan vi erbjuda dig?

Förutom en familjär arbetsmiljö med högt i tak och korta beslutsvägar, erbjuder vi även ett förmånspaket med tjänstepension, sjukvårdsförsäkring, företagshälsovård, friskvårdsbidrag, förmånsbil och utvecklande karriärmöjligheter.

Här är dina nya utmaningar

Som mättekniker hos SMTG kommer du att arbeta i varierande och spännande projekt både internt och externt. Uppdragen spänner över hela byggproduktionens olika stadier och inom olika områden;

- Att utföra detaljmätningar och relationshandlingar inför projektering
- Utsättning av anläggningar inom bland annat väg, järnväg, vatten, broar, tunnlar och husgrunder
- Genomföra lägeskontroller, kontrollmätningar och volymberäkningar
- Maskinstyrning av bland annat grävmaskiner, programmering och georog
- Framställa anläggningsmodeller för maskinstyrning
- Beräkna schaktmassor och intäktsbevakning i produktionsskede
- Sammanställa mätningar till relationsunderlag
- Utföra mätningstekniska arbeten som utsättning, inmätning, mängd- och måttkontroller samt granska ritningar
- Delta i frågor gällande 3D-modeller, ritningar och mätningsteknik vid projektering.

Vi arbetar med både Leica och Trimble instrument. Programvaror som vi använder oss utav är SBG och Topocad.

Rollen innebär också

Anställningen är på heltid och uppdrag kan förekomma i hela Sverige. Du rapporterar till affärsområdeschef Mätteknik internt samt till kund.

Vem är du?

Vi söker dig med minst 2 årig mätteknisk utbildning och minst 2 års arbetslivserfarenhet inom mätteknik. Du har goda kunskaper i instrumenten Leica eller Trimble samt i programvarorna SBG eller Topocad. Meriterande om du har kunskaper i AMA, MER. Du behärskar svenska i tal och skrift samt innehar B-körkort.

Som person är du noggrann, serviceinriktad, kostnadsmedveten och ser vikten av god planering. Du tycker om friheten att arbeta och lägga upp dina projekt självständigt men vill arbeta i en organisation med ett större sammanhang där affären är i focus.

Anställningsförhållande

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning initialt. Start omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, 40 timmars arbetsvecka

Placeringsort: Stockholm

Ansökan

Skicka in din ansökan till rekrytering@nvbs.se snart som möjligt då urval sker löpande. Märk din ansökan med ”Mättekniker”.

Sista ansökningsdag: Löpande

NVBS arbetar aktivt för att vara en organisation fri från diskriminering. Det är viktigt för oss att all kompetens tas tillvara och vi välkomnar alla sökande.

Vill du veta mer?

Chatrine Moström

HR Generalist

+46 (0)73-098 25 70
chatrine.mostrom@nvbs.se