20 februari, 2021

Mättekniker

MÄTTEKNIKER

Vi växer och söker drivna kollegor till vår mätorganisation. Vi söker dig med tidigare erfarenhet inom mätteknik, som vill ingå i en större mätorganisation och att arbeta både i interna och externa projekt.

Vi söker dig med god planeringsförmåga, noggrannhet och som alltid ger sina kunder den bästa servicen. Drivs du att arbeta i en snabbväxande koncern med stark tillväxt och lönsamhet, korta beslutsvägar och vill arbeta i spännande infrastruktursprojekt?

Sök tjänsten idag!

ÄR DET DIG VI SÖKER?

Vad kan vi erbjuda dig?

Förutom en familjär arbetsmiljö i en entreprenöriell koncern verksamma inom olika affärsområden; järnväg, mark och anläggning. Utöver att vi har högt i tak och korta beslutsvägar, erbjuder vi även ett förmånspaket med tjänstepension, sjukvårdsförsäkring, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och utvecklande karriärsmöjligheter.

Här är dina nya utmaningar

Som mättekniker hos NVBS kommer du att arbeta i varierande och spännande projekt både internt och externt. Uppdragen spänner över hela byggproduktionens olika stadier och inom olika områden;

- Att utföra detaljmätningar och relationshandlingar inför projektering
- Utsättning av anläggningar inom bland annat väg, järnväg, vatten, broar,
tunnlar och husgrunder
- Genomföra lägeskontroller, kontrollmätningar och volymberäkningar
- Maskinstyrning av bland annat grävmaskiner, programmering och
georog.

Vi arbetar med både Leica och Trimble instrument. Programvaror som vi använder oss utav är SBG och Topocad.

Rollen innebär också

Anställningen är på heltid och uppdrag kan förekomma i hela Sverige. I din anställning utgår du alltid från hemmet. Du rapporterar till affärsområdeschef Mätteknik internt samt till kund.

Vem är du?

Vi söker dig med minst 2 årig mätteknisk utbildning och minst 2 års arbetslivserfarenhet inom mätteknik. Du har goda kunskaper i instrumenten Leica eller Trimble samt i programvarorna SBG eller Topocad. Meriterande om du har kunskaper i AMA, MER. Du behärskar svenska i tal och skrift samt innehar B-körkort.

Som person är du serviceinriktad, strukturerad och alltid med affären i fokus. Du är noggrann och gör inget arbete halvdant. Du tycker om friheten att arbeta och lägga upp dina projekt självständigt men vill arbeta i en organisation med ett större sammanhang.

Anställningsförhållande

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning initialt. Start omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, 40 timmars arbetsvecka

Placeringsort: Stockholm

Ansökan

Skicka in din ansökan till rekrytering@nvbs.se snart som möjligt då urval sker löpande. Märk din ansökan med ”Mättekniker”.

Sista ansökningsdag: Löpande

Vill du veta mer?

Elin Matteoni

HR

+46 (0) 727 13 75 34
elin.matteoni@nvbs.se