20 februari, 2021

Kalkylingenjör

KALKYLINGENJÖR

Vi växer och söker en driven, noggrann och strukturerad kollega till kalkyl/marknadsavdelningen inom affärsområdet Mark & Anläggning. Vi söker dig med tidigare kalkylerfarenhet och branschvana som vill ta nästa steg i karriären.

Drivs du av att arbeta i snabbväxande företag med stark tillväxt och lönsamhet, korta beslutsvägar och vill vara en del av våra kommande affärer?

Sök tjänsten idag!

ÄR DET DIG VI SÖKER?

Vad kan vi erbjuda dig?

Förutom en familjär arbetsmiljö i ett entreprenöriellt bolag med högt i tak och korta beslutsvägar, erbjuder vi även ett förmånspaket med tjänstepension, sjukvårdsförsäkring, företagshälsovård, friskvårdsbidrag, förmånsbil och utvecklande karriärsmöjligheter.

Här är dina nya utmaningar

Som kalkylingenjör hos oss kommer du arbeta med anbuds- och kalkylarbete mot mark och anläggningsprojekt, i nära samarbete med kalkylansvarig inom BEST, affärsområdeschefer och ledningen. I rollen ingår att läsa in sig på förfrågningsunderlag, kalkylera projekt i kalkylsystemet MAP, ta fram anbudsunderlag, hålla i kalkylstartmöten, vara med på anbudsgenomgångar samt ta fram inköp- och offertförfrågningar.

Andra arbetsuppgifter som kan förekomma är att utföra tidplaner, stödja vid produktionsstart och projektens gång, arbeta med mängdförteckningar. Viss kundkontakt förekommer.

Rollen innebär också

Den här rollen innebär heltid med placering på vårt huvudkontor i Sundbyberg i Stockholm. Kalkylavdelningen består av flera kalkylingenjörer inom affärsområdena BEST och Anläggning. Du kommer arbeta tätt med affärsområdeschefer och ledningen samt rapportera till Affärsområdeschefen inom Anläggning.

Vem är du?

Vi söker dig med bygg- eller civilingenjörsutbildning, alternativt motsvarande kunskaper från arbetslivserfarenhet. Du har minst 5 års erfarenhet inom kalkyl. Du har goda kunskaper i AMA, MER, tidplaneringssystem, kalkylsystem och i Officepaketet. Du behärskar svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet från produktion, arbetat mot offentliga beställare, innehar kunskaper i kalkylsystemet MAP och tidplaneringsystemet MS Project.

Rollen är en nyckelroll och förutsätter att du är en person som är självgående, noggrann och strukturerad. Du har förmågan att hålla igång flera projekt samtidigt och har alltid affären i fokus. Du kan arbeta självständigt såväl som i grupp.

Anställningsförhållanden

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning initialt.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, 40 timmars arbetsvecka

Placeringsort: Solna

Ansökan

Skicka in din ansökan till rekrytering@nvbs.se snart som möjligt då urval sker löpande. Märk din ansökan med ”Kalkylingenjör”.

Sista ansökningsdag: 2021-08-31

Vill du veta mer?

Elin Matteoni

HR

+46 (0) 727 13 75 34
elin.matteoni@nvbs.se