11 mars, 2021

Karriär


VÄLKOMMEN TILL NVBS


NVBS är en entreprenörsdriven bolagsgrupp med stark tillväxt, lönsamhet och en tydlig framåtlutad målsättning. Vi erbjuder helhetslösningar inom järnväg och anläggning i stora som små entreprenader, i egen regi eller i samarbete med kunder. Vår främsta styrka ligger i våra medarbetares driv, vilja och förmåga att bidra till väl utförda projekt. Hos oss är ingenting omöjligt!

Trots att företaget har expanderat kraftigt sedan starten 2012 har vi lyckats behålla den familjära känslan i företaget. Vi arbetar, dag som natt, sommar som vinter, Tillsammans I SPÅR.

Varmt välkommen att kontakta oss på NVBS!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Entreprenader med helheltslösningar

Vi erbjuder helhetslösningar i våra entreprenader och arbetar ständigt med att utveckla, bredda, specialisera och komplettera verksamheten. Målsättningen är att bli helt självförsörjande inom våra affärsområden vilket innebär att det ständigt skapas nya möjligheter till kompetensutveckling. Här får du ta vara på dina erfarenheter, kompetenser och drivkrafter samtidigt som du får möjlighet till att bredda dig i nya roller, arbetsuppgifter och affärsområden.

Affärsstrategi med stark framåtanda

Eftersom vi är ett bolag som aldrig står still och är under konstant utveckling, är alla medarbetare med och bidrar till nytänkande, flexibla lösningar och utvecklande arbetssätt. Vi söker dig som trivs att arbeta i en omväxlande organisationskultur.

Vi arbetar tillsammans

Den viktigaste tillgången och framgångsfaktorn i företaget är våra medarbetare. För oss är det en självklarhet att alltid arbeta tillsammans och vi värnar om den familjära känslan i företaget. Vi tror på ett modernt ledarskap där varje medarbetare är delaktig och drivande i vår gemensamma resa framåt. Hos oss är det nära till beslut och högt i tak.


Tillsammans I SPÅR

Informativt, Säkert, Professionell, Åskådligt & Rättvist


  • Kollektivavtal
  • Tjänstepension
  • Arbetstidsförkortning
  • Löneväxling
  • Vid arbete i produktion: utgå från hemmet och fria hemresor varje vecka


VÄX MED NVBS

I och med att vi är en verksamhet som ständigt växer och utvecklas, är det mer regel än undantag att vi nyrekryterar än att vi rekryterar ersättare. Finns det ingen ledig tjänst som passar dig? Eller är du intresserad av praktikplats eller att skriva ditt examensarbete hos oss?  


Skicka in en spontanansökan till rekrytering@nvbs.se.